Programok/ Programs

Mi is részt veszünk!!!!

Romantikus borospincénknél, különleges natúr vörös- és fehérborokat, borpárlatot kóstolhattok a rendezvény alatt. Frissítőnek két féle Frizzantét, házi készítésű gyümölcs- és fűszeres szörpöket, kávét kínálunk. Regionális, termelői grillkolbásszal, házi pogácsával, éjféltől frissen készült, saját lekvárokkal ízesített palacsintával várunk benneteket! A zene közben a funky, a jazz és a pop berkeiben kalandozik majd.

We’ll surely be there!
Meet our variety of natural red- and white wines and brandy at our romantic wine cellar during the occasion. For refreshing, we offer two types of Frizzante, homemade syrups and coffee. We’re awaiting our guests with grill sausages by regional producers, patties, and by midnight with pancakes filled with our very own jams. Funky, jazz and pop music will sound all night long.

GPS 46.83675 17.45592


Csoportoknak ajánljuk:

Nem csak a gyönyörű helyszínt, jó borokat, frisítőket, de izgalmas játékokat is kínálunk ha ellátogattok hozzánk. Olyan ősi játékokat kerestünk és készítettünk el, melyekkel már időtlen-idők óta játsszanak az emberek. Nem csak a jól ismert népi lehetőségeket kínáljuk, hanem a világ minden tájáról kerestünk izgalmas szórakozási lehetőségeket.

Tíz szabadtéri, ügyességi, stratégiai és logikai, főleg felnőtteknek szánt játékkal várunk benneteket! Bármi legyen is az elképzelés az estéről, ezek a játékok biztosan összekovácsolják a csapatot!

Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt.” (Platón)  
You can discover more about a person in an hour of play, than in a year of conversation.” (Plato)