Újdonságok/ News

Erika játékterasz

 

„Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt.” (Platón)

„You can discover more about a person in an hour of play, than in a year of conversation.” (Plato)

A mai világban sajnos egyre kevesebb idő marad arra, hogy mi felnőttek játsszunk. „Pedig amikor az ember játszik – akár a négyéves unokaöccsével legózik vagy a baráti társaságban válik újra gyerekké – dopamin szabadul fel az agyban, melynek következtében  jóérzés, boldogság, felszabadultság érzése keríti hatalmába az embert” – mondta Csernus Imre pszichológus.

Nem csak a gyönyörű helyszínt, de izgalmas játékokat is kínálunk a szombat esti borozáshoz. Olyan ősi játékokat kerestünk és készítettünk el, melyekkel már időtlen-idők óta játsszanak az emberek. Nem csak a jól ismert népi lehetőségeket kínáljuk, hanem a világ minden tájáról kerestünk izgalmas szórakozási lehetőségeket.

Szórakoztató újdonságokkal várunk benneteket szombat esténként az újonnan megnyílt játékteraszunkra! Tíz szabadtéri, ügyességi, stratégiai és logikai, főleg felnőtteknek szánt játékkal játszhattok. Ebben profi játékmesterünk, Feri lesz a segítségetekre.

Bármi legyen is az elképzelés az estéről, ezek a játékok biztosan összekovácsolják a csapatot!

Ha kíváncsi vagy erre, gyere és játssz!


A nap hőse, aki kiemelkedő eredményt ért el, felkerül a hőstáblára, s addig tartózkodik ott, míg valaki meg nem dönti a csúcsot.

Az aktuális csúcsot az ülőfán, Ildikó tartja 5,06 perccel!

A nyár folyamán versenyeket is meghirdetünk!

Helyfoglalás javasolt!

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket: Erika és Caspar


 

Reservation is highly advised.

Looking forward to welcome you: Erika and Caspar