Vendéglátás

BORVACSORA

Egész évben elérhetőek exkluzív, ötfogásos borvacsoráink, előzetes bejelentkezés alapján, minimum 6 fős csoportok részére. Borvacsoráink friss, helyi alapanyagokból elkészített, szezonális fogásokból állnak, a legjobb borpárosításokkal.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat! 


TEMATIKUS BORKÓSTOLÓ

Borkóstolás a Szent György-hegyi bazaltorgonák alatt! Jöjjön el egy színvonalas borkóstolós estére! Panorámás borospincénkbe invitáljuk Önt és családját, barátait, egy kirándulós nap méltó koronájaként. Ismerkedjen meg a hegy gasztronómiai jellegzetességeivel! Hidegtálas borkóstoló ajánlatunk 2-3 órás kulturált gasztronómiai kikapcsolódást jelent, három, négy- és öt tételes borkóstolóval, a saját és környékbeli gazdaságok finomságainak kóstolásával. A program előzetes bejelentkezés alapján    10 főtől vehető igénybe.


TAVASZI-NYÁRI PROGRAM

Családoknak, munkahelyi-, baráti csoportoknak ajánljuk

„Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt.” (Platón)  
“You can discover more about a person in an hour of play, than in a year of conversation.” (Plato)

Nem csak a gyönyörű helyszínt, jó borokat, frissítőket, de izgalmas játékokat is kínálunk ha ellátogatnak hozzánk. Olyan ősi játékokat kerestünk és készítettünk el, melyekkel már időtlen-idők óta játsszanak az emberek. Nem csak a jól ismert népi lehetőségeket kínáljuk, hanem a világ minden tájáról kerestünk izgalmas szórakozási lehetőségeket.

Tíz szabadtéri, ügyességi, stratégiai és logikai, főleg felnőtteknek szánt játékkal várunk benneteket! Bármi legyen is az elképzelés az estéről, ezek a játékok biztosan összekovácsolják a csapatot!


2020-ban újra