Vendéglátás

Kedves vendégeink! A borozó és kamra a COVID járvány megfékezésére hozott intézkedések miatt, határozatlan ideig ZÁRVA tart! 

De hogy elérhetőek legyenek termékeink, különböző ünnepi csomagokat állítottunk össze. Bővebben>


BORVACSORA

Egész évben elérhetőek exkluzív, ötfogásos borvacsoráink, előzetes bejelentkezés alapján, minimum 10 fős csoportok részére. Borvacsoráink friss, helyi alapanyagokból elkészített, szezonális fogásokból állnak, a legjobb borpárosításokkal. 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


TEMATIKUS BORKÓSTOLÓ

Borkóstolás a Szent György-hegyi bazaltorgonák alatt! Jöjjön el egy színvonalas borkóstolós estére! Panorámás borospincénkbe invitáljuk Önt és családját, barátait, munkatársait, egy kirándulós nap méltó koronájaként. Ismerkedjen meg a hegy gasztronómiai jellegzetességeivel! Háromfogásos menü, vagy hidegtálas borkóstoló ajánlatunk saját és környékbeli gazdaságok finomságaival, 2-3 órás kulturált gasztronómiai kikapcsolódást jelent, három, négy- és öt tételes borkóstolóval. A program előzetes bejelentkezés alapján 6 főtől vehető igénybe. 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


TAVASZI-NYÁRI PROGRAM

Családoknak, munkahelyi-, baráti csoportoknak ajánljuk

Csoportos borkóstoló mellé nem csak a gyönyörű helyszínt, jó borokat, frissítőket, de izgalmas csoportos programot is kínálunk ha ellátogatnak hozzánk. Tíz szabadtéri, ügyességi, stratégiai és logikai, főleg felnőtteknek szánt játékot ajánlunk, melyeket csapatokban lehet játszani! Bármi legyen is az elképzelés az estéről, ezek a játékok biztosan összekovácsolják a csapatot!

A programban választható

  • hidegtálas borkóstolás, saját és környékbeli gazdaságok finomságaiból, négy, öt tételes borkóstoló, tízféle szabadtéri játék vezetett használatával 6 főtől
  • borkóstoló négy, öt tétellel, háromfogásos tradicionális menüvel, melyhez az alapanyagokat idényjelleggel saját vegyszermentes gazdaságunkból használjuk fel, tízféle szabadtéri játék vezetett használatával 6 főtől

Bővebben a játékokról>

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!