Rólunk

Több mint 20 éve műveljük 2 hektáros mikrobirtokunkat a Szent György-hegyen, ökológiai módszerekkel.

Első sorban borszőlőt termesztünk. Speciális vörösboraink a Pinot Noir és Merlot, fehérboraink Olaszrizling, Kéknyelű, Szürkebarát és Chasselas szőlőkből készülnek. Készítünk natur és gyöngyöző borokat, rozét és sillert is. Alkoholmentes kínálatunkban must, verjus, de  fűszerként különböző ecetek is megtalálhatók.  

11 féle csemegeszőlőből  szörpöket, és más különlegességeket készítünk. Foglalkozunk gyógynövényekkel és a szőlő mellett egyéb gyümölcsökkel, melyekből különböző extra kézműves termékeket készítünk. Természetes tartósítást alkalmazunk, elkerüljük a mesterséges adalékanyagokat. Fenntartjuk a terület természetes egyensúlyát.

Minden termékünk minden pillanatát ismerjük, a termesztéstől az értékesítésig. Kicsi birtokunkon meghagytuk magunk számára azt az élményt, hogy a sokféleségben rejlő kihívások folyamatosan kreatívvá, érdekessé, egyedivé és izgalmassá tegyék a munkánkat, ezzel együtt a termékeinket is.

Naplemente

A birtok közepén, szőlővel körbevéve található hangulatos borospincénk, panorámás kilátással a Balatonra, Badacsonyra és a Szigligeti várra. Az exkluzív belső terem télen fűthető, nyáron hűvös, csendes, távol a zajoktól. Ez az év nagy részében látogatható. Széles italkínálattal, vendégváró falatokkal, és különleges, egyedi szórakozási lehetőséggel ide várunk benneteket! A helyiségek mozgáskorlátozottak számára is használhatóak. Parkolási lehetőség a pince mellett közvetlenül, saját parkolóban.

Killer Pincészet BT
Szent György-hegy 1120/4
H – 8284 Kisapáti
Hungary

email: info@killer-wines.com