GYÓGYTEA KEVERÉKEK

Organikus gazdaságunkban termesztett és gyűjtött, a legnagyobb gondossággal, kézzel válogatott és összeállított gyógynövényes teakeverékek akár mindennapi használatra. Kiválthatják vagy kiegészítheti az egyéb terápiákat.

Napsugár – Élénkítő, virágos, illatos, gyógynövényes teakeverék.

Harmónia – Harmonikus, frissítő keverék, a csalán és a zsálya segítségével.

Téli este – Fűszeres, gyógynövényes teakeverék, hideg estékre. Melegítő, immunerősítő, antidepresszáns hatásával segít a fáradtság leküzdésében.

Megfázásra – Megelőzésre, de élvezeti teaként is egyaránt lehet fogyasztani. Kisebb megfázások, torokfájás esetén nagyobb mennyiségben fogyasztva kiválthatja vagy kiegészítheti az egyéb terápiákat.

Svéd-keserű keverék – Kisebb gyomor- és bélpanasz esetén nagyobb mennyiségben fogyasztva kiválthatja vagy kiegészítheti az egyéb terápiákat.

Jó éjt! – Alvás elősegítésére, de kellemes íze miatt élvezeti teaként is egyaránt lehet fogyasztani.

Méregtelenítő – Tavaszi méregtelenítő kúrák kiegészítésére, de élvezeti teaként is egyaránt lehet fogyasztani.

Tavaszi ébredés – Erősítő, tisztító, salaktalanító, méregtelenítő hatással, tavaszi feltöltődés elősegítésére. Külön nőknek és férfiaknak összeállítva.

BODY AND SOUL – A testi-lelki-szellemi erősödés és feltöltődés elősegítésére. Külön nőknek és férfiaknak összeállítva.

Főnix – Teakeverék, nagy adag energiával edzéshez, tanuláshoz, a fizikai és szellemi frissesség fokozásához.

Tavaszi égbolt – A testi-lelki-szellemi feltöltődés elősegítésére.

Női egyensúly  – Változókori panaszokra, növényi ösztrogénekkel, nyugtató, erősítő hatással. A kiegyensúlyozott lelkiállapot megteremtésére.

Toroksimogató – Torokfájás, megfázás esetén nyugtatja a torkot, nagyobb mennyiségben fogyasztva kiválthatja vagy kiegészítheti az egyéb terápiákat. (A gyerekek kedvence!)

Immunerősítő – Az immunrendszer erősítésére alkalmas, kiválthatja vagy kiegészítheti az egyéb terápiákat.

AJURVEDA – Csodafüvek – A tökéletes egyensúly megteremtésére. Az immunrendszer erősítésére alkalmas, gyomor, vese és máj tisztítására is kiváló keverék.

AJURVEDA – Az erdő csendje – Tökéletes összhangban. Az ajurvédikus rendszabályok szerint, a testi és lelki egészségre való tekintettel kevert tea. Gyümölcsöt, gyógynövényeket és fűszereket tartalmaz a legmagasabb minőségben.

AJURVEDA – A hegy varázsa – Az ajurvédikus rendszabályok szerint kevert tea. Gyümölcsöt, gyógynövényeket és fűszereket tartalmaz. Ezek harmóniája ízletes, zamatos, frissítő, minden energiát kiegyensúlyozó, revitalizáló teakeveréket nyújt.

Kék tea – Rendkívül harmonikus, illatos és nyugtató, gyógynövényes teakeverék. Javítja az életfolyamatokat, fokozza a testi és lelki frissességet. Jótékonyan hat az immunrendszerre, szív és érrendszeri panaszok esetén kiegészítheti az egyéb terápiákat, de élvezeti teaként is egyaránt lehet fogyasztani.

Sárga tea – Intenzív szín és ízharmóniájával illatos és nyugtató, gyulladáscsökkentő, görcsoldó teakeverék.